VÆR KLAR TIL KAMPEN

Det er nemt at finde på vindende kombinationer med
pickers-logo.png
Lad dine gæster opleve uforglemmelige konkurrenceøjeblikke med vores P!CKERS-sortiment – den perfekte brugsklare løsning på vindende deletallerkener for at opleve god mad og sjove stunder sammen. Det bliver gode minder!

GØR ET INDSPARK MED VORES KOMBINATIONS-IDEER

Kom i gang i dag med vores P!CKERS-inspirationsguide, der er klar til brug. Deri finder du de perfekte delekombinationer til din menu, som du med garanti scorer masser af point på blandt dine gæster.

UUNDVÆRLIGE TIPS TIL AT SCORE I DENNE SPORTSSÆSON

Kast hele dit potentiale ind i kampen. Få mest muligt ud af P!CKERS under arrangementer og kampe med vores 10 stærke tips.

SEJREN ER SIKKER MED P!CKERS

Vi har dig dækket, uanset hvor dine gæster ser kampen. Oplev vores P!CKERS-sortiment og hele udvalget af spændende menumuligheder til restaurant, afhentning og levering!
Med det omfattende P!CKERS-sortiment kan du blive ved med at overraske nye og faste gæster med nye, lækre snacks.
Vælg blandt vores Good To Go-appetizere for også at give forbrugere derhjemme en behagelig overraskelse og et mindeværdigt match-øjeblik.

RAM PLET MED VORES KOMBINATIONS-PROFITBEREGNER

Skab hurtige, vindende kombinationer og giv dine gæster en unik deleoplevelse med P!CKERS. Brug vores kombinationsberegner og se, hvor meget du kan tjene.

BESTIL DINE SMAGSPRØVER

Er du klar til at lancere din delemenu og megainteresseret i vores lækre P!CKERS-tilbud? Klik så her for at bestille nogle prøver.

GRATIS MENUSKABELONER

Gør det endnu nemmere for dig selv og brug vores menuskabeloner til P!CKERS-kombinationer. Du kan nemt downloade, tilpasse og straks bruge dem i din virksomhed.

Få mere information og vareprøver

Wij snappen dat je nieuwe producten eerst zelf wil uitproberen! Daarom bieden wij gratis een proefpakket aan.