Spredningen af coronavirussen COVID-19 og de omfattende tiltag for at bekæmpe den har ført til en øget efterspørgsel efter madlevering. Mange forbrugere verden over har bestilt mad til levering som resultat af at være forpligtet til eller frivilligt have valgt at blive hjemme. Efterspørgslen efter madlevering er steget i de fleste lande, som har oplevet udbruddet. Statistikker fra Asien viser, at i Sydkorea er madlevering gentligt steget med 3% til 4% siden 20. januar. Singapores aggregator Grabs ordrer steg med 20% i starten af marts.

Ifølge FDA i USA, er der for nuværende ingen evidens for, at COVID-19 kan overføres via mad eller mademballage. WHO bekræfter, at COVID-19 overføres fra person til person via host eller forstøvede luftpartikler eller anden tæt direkte kontakt. Hvad med virus, der kommer i selve maden? Restauranter og andre madtjenester er stærkt regulerede af sundhedsmyndighederne og har haft protokoller på plads i årevis for at undgå spredning af influenza, norovirus, hepatitis A og andre virusser. De samme sikkerhedsprotokoller gælder for enhver, der håndterer tilberedning og servering af mad. Sørg for, at dine kunder ved det!



Hvis du vil lære mere om vores tilbud om de perfekte pomfritter til levering, kan du kontakte os via e-mail: order.denmark@mccain.com