SUPER TRENDY SMAG!

En smag, som forbrugere allerede kender og er vilde med, denne gang dog i sjov ministørrelse. Mini løgringe vil sikkert tiltrække forbrugernes opmærksomhed.

SUPER ALSIDIG – MATCHER ETHVERT MENUKORT

Vær kreativ og brug mini løgringe hele dagen lang takket være deres alsidighed. Som snacks, ekstra tilbehør, til deletallerkener, som burgerkomponent el. toppers – Mini løgringe vil altid finde en måde at løfte dit menukort på, til et højere niveau.

SUPER KONSISTENS

Topkvalitets mini løgringe sikrer superkonsistens, som kunderne elsker, gang på gang.

GOOD TO GO

Den unikke coating gør, at mini løgringe forbliver varmere og mere sprøde i længere tid – egner sig perfekt til takeaway og levering ud af huset!

SUPER PROFIT

Forretter, små serveringer og barsnacks hører under de mest rentable menukategorier. Høje marginer, få øget din profit takket være små up-sales til de centrale menuer. Bedre portionshåndtering, som appellerer bredt takket være ministørrelsen – forbrugere har en fornemmelse af, at de får mere værdi for pengene. Kan bruges som små up-sales til de centrale menuer, herunder leveringsmenuer.

Mini Onion Rings

Mini Løgringe er en multitasking ingrediens til forskelligt brug, der egner sig ideelt som snacks, til deletallerkener, som burgerkomponent el. toppers. Begejstr dine kunder med noget nyt!

SMÅ, MEN PROFITABLE!

Forretter, småretter og barsnacks hører under de mest lønsomme menukategorier.

En række undersøgelser tyder på, at kunder på nuværende tidspunkt foretrækker madvarer i bidestørrelse frem for et fuldt måltid, da de efter deres opfattelse er langt mere ‘tilfredsstillende’ og giver en større mæthedsfølelse*

DOWNLOAD VORES BROCHURE NU FOR AT LÆRE MERE!

OPDAG MAGTEN, DER LIGGER I MINI LØGRINGE

Mini Løgringe er en multitasking ingrediens til forskelligt brug, der egner sig ideelt som snacks, til deletallerkener, som burgerkomponent el. toppers. Begejstr dine kunder med noget nyt!

Related Contents

Source: *Food navigator, bite-size foods are more rewarding, study suggests(2017)