Onion Ring Heroes

Løgringe er

Heroes

Generer flere menuindstillinger og overskud med denne enkle, multitasking ingrediens, og se dem flyve over din menu og glæd dine kunder. Så udnyt deres supermagter og se resultaterne.

  • Enhver tid folk mødes for at fejre er en god tid til alternative uformelle menuer.
  • Du kan være sikker på at glæde spøgelser med denne craveable amerikanske klassiker.
  • Straight from freezer to fryer - no prep needed
  • Quick cook in 2 1/2 minutes
  • Simple portioning
  • Være legesyg og kreativ med deres alsidighed som snacks, sides, , burgerkomponent og toppers.
  • Top-kvalitet leverer superkonsistens, som kunderne elsker, gang på gang
  • Forretter, små serveringer og bar-snacks er nogle af de mest rentable menukategorier. Høje marginer, få øget din profit med små up-sales til de centrale menuer.

ALTERNATIVE SIDES

Hvorfor du ville elske det

Store ændringer på menuer er altid mere udfordrende at implementere. Men nogle gange er det i de små ting, du kan gøre en forskel. Tilføj 3 eller 4 gyldne ringe som en alternativ side, og giv din kunde muligheden for at tilpasse deres ordre til bare lidt ekstra.

BUILDERS / TOPPERS

Hvorfor du ville elske det

Burgere er klassikere. Du kan gøre dem mere tiltalende ved at tilføje kun 2 løgringe som en topper eller builder. Dette knasende ekstra lag tilføjer struktur og volumen og øger den overordnede oplevelse

TILBEHØR TIL DRINKS

Hvorfor du ville elske det

Happy hour snacks. For ikke at opfordre gæsterne til at drikke mere og forblive længere i baren, hvorfor ikke tilbyde mere interessante Happy hour bar snacks, du kan værdsætte i forhold til de almindelige chips og nødder. Løgringe er den perfekte drink-følgesvend: varm, sprød, alles favorit, en sikker vinder til at øge salg af drikkevarer og overskud!

DELERE

Hvorfor du ville elske det

Vores madkultur har ændret sig markant gennem de seneste år med større vægt på uformelle spisealternativer. Udvid din menu med flere dele-retter for at holde dig trendy og attraktiv. Kombiner dette med den mest populære snack, der kommer ud af USA, og du har en menuhelt, der venter på at levere super overskud.