DinLeveringshub

Velkommen til den ultimative leveringshub, hvor du kan finde alle de indsigter og produktløsninger, som du behøver for at kunne bringe dit leveringstilbud et skridt videre.

Latest Consumer Mindset

Opdag den seneste indsigt i forbrugernes tankegang

Forståelse af dine kunder er af nøglebetydning, især i den nuværende markedssituation, hvor levering er for nylig trukket i førertrøjen hvad angår kundernes valg. Tjek McCains seneste forskningsresultater i dag!

LÆS MERE

LEV OP TIL
Dine Leveringsbehov

Slut med bløde pommes frites!

SureCrispTM – De banebrydende take away pommes frites

Takket være en ufarvet coating, der sikrer, at dine pommes frites holdes varme i længere tid, hjælper SureCrispTM operatører med at udvide deres leveringszoner og leverer varme og sprøde pommes frites til kunderne hver eneste gang.

Klik her for at se det fulde sortiment
Sure Crisp
Pickers

Servér noget lækkert tilbehør

P!CKERS Det ultimative tilbehør.

Ifølge forskningen skaber levering en situation, hvor man er mere tilbøjelig til at prøve noget nyt. Ekstra tilbehør er en perfekt lejlighed til at tjene flere penge, begejstre dine kunder og øge værdien af deres ordre for at komme til den gratis leveringstærskel.

Se det fulde sortiment

Lad din menu skille sig ud

Crispers – Et unikt leveringstilbud

Tilbyd noget nyt til dine kunder, således at de føler sig begejstret, når de kigger på din menu. Crispers er en fantastisk leveringsløsning et et sjovt alternativ, der kan tilføjes til leveringspakker, som dine kunder sandsynligvis ikke har set før.

Opdag Mere
Crispers

VORES SENESTE LEVERINGSINDSIGT

En stærk takeaway- og leveringsservice er af afgørende betydning, når det gælder øgning af virksomhedsfortjenesten. Vores mål er at hjælpe dig på alle stadier, dvs. med at starte din leveringsrejse, forbedre dine eksisterende tjenester og medvirke til at dine kunder vil vende tilbage til dig. Følg vores indsigter og tips for at sikre, at du vil score topkarakter i dine leveringstjenester!
Manage Delivery Costs

Vi står gerne til rådighed og vil med glæde hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du kan styre dine leveringsomkostninger på en smart måde.

Find ud af mere
FORSTÅ SAMMENHÆNGEN

Vi har som led i vores forskning opridset seks McCains leveringssandheder for at hjælpe operatører med at tackle leveringsudfordringen.

Find ud af mere
Understanding Delivery

Sørg for en perfekt emballage

En leveringsemballage er næsten lige så vigtig for forbrugernes tilfredshed som ingredienserne i den leverede mad. Tjek vores guide for at forbedre kvaliteten af din emballage alllerede i dag.

Tjek vores vigtigste emballeringstips