Generelle betingelser

Generelle betingelser

Disse vilkår og betingelser gælder for kampagnen “Be Match Ready” på webstedet https://www.mccain-foodservice.dk/.

GRATIS Be Match Ready prøvepakke:

 1. Kampagnen med gratis prøvepakker er gyldig indtil den 31. december 2022 og kan fås efter at have besøgt eller kommunikeret med en McCain-repræsentant.
 2. Kun foodservicevirksomheder, der driver en restaurant, cateringvirksomhed, café eller hotel, og personer, der er (med)ansvarlige for sammensætningen af menuen/tilbuddene, er berettiget til en gratis prøve.
 3. Kun fuldt udfyldte og korrekte formularer vil blive accepteret. Hvis organisationsnummer, firmanavn og adresse ikke stemmer overens, kan McCain Foods Holland B.V. afvise anmodningen om en vareprøve.
 4. Højst én prøvepakke pr. virksomhed.
 5. Denne kampagne er kun gyldig i Danmark, og virksomheden skal være baseret i Danmark.
 6. Indsamlede personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med bestemmelserne i den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR).
 7. De personlige oplysninger, der udfyldes, vil kun blive brugt til at sende vareprøver og til nyhedsudsendelser. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
 8. McCain Foods Holland B.V. kan ikke holdes ansvarlig for skader, der direkte eller indirekte er forårsaget af produktprøven.
 9. McCain Foods Holland B.V. forbeholder sig ret til at ændre vilkårene og betingelserne for kampagnen.
 10. En medarbejder fra McCain Foods Holland B.V. kan kontakte den person, der anmoder om en vareprøve.
 11. På grund af den aktuelle verdenssituation forbeholder McCain Foods Holland B.V. sig ret til at begrænse eller stoppe forsendelsen af prøvepakker.