Hos McCain har vi taget ansvaret for bæredygtighed seriøst i årtier. Vi anerkender dog behovet for at øge vores indsats nu mere end nogensinde før. Her hos McCain mener vi, at vi må tage et skridt for at beskytte vores landmænd og sikre landbrugets fremtid. Vi må fortsætte med at dyrke, mens vi reducerer vores miljømæssige påvirkning og udvikler nye og bæredygtige landbrugsmodeller.

Derfor har vi udfordret os selv til at imødekomme en ambitiøs målsætning ved at reducere CO2-udledningen med 50% inden 2030!


SMÅ SKRIDT FOR EN STOR ÆNDRING TIL 100% GENBRUGSPAKNING

Vi arbejder ikke kun mod dette globale mål, men vi har også taget det store skridt for at ændre vores emballage til ikke kun at være 100% genanvendelig, men også at være fremstillet af 100% genbrugsmaterialer! At skifte fra en hvid til en brun kasse vil forøge vores miljømæssige fodspor betydeligt.


Ting at bemærke:

  • Overgangen begynder i februar 2021. Skiftet vil ske gradvist for alle vores produkter.
  • Nogle kunders ordrer vil indeholde både hvide og brune kartoner pga. den gradvise overgang. Pallekonfigurationerne bliver ikke ændret.
  • Den nye emballage får ingen effekt på produktkoder, kartonstørrelser og konfigurationslagring, håndtering, holdbarhed og bestillingsprocessen. Der bliver ingen ændring af forseglingen af kartonen, dens styrke eller produktion.
  • Det vil ikke påvirke produktionen/leveringen af nogen varenumrer. Det bliver en glidende overgang – brune kartoner kommer i produktion, mens de hvide kartoner udtømmes.


Sammen er vi dedikerede til at foretage langvarige ændringer, der gavner vores verden, samfund og fremtidige miljø