Er du færdig med den sædvanlige snack-tallerken? Sådan her kan du gøre den unik!
Borrelplank_mccain

En snack-tallerken passer til hvad som helst. På terrassen, til en fest og endda til afslappet hygge derhjemme. Men tiden, hvor man bare skar nogle blokke af ost og nogle skiver af pølse og serverede det med et par oliven, er i sandhed forbi. Imponer dine gæster med en virkelig unik snack-tallerken, men hvad skal du præcis bruge til det?

Hvad udgør en god snack-tallerken?

 • Sørg for, at du har et godt bræt eller en god tallerken
  Et godt bræt er selvfølgelig en vigtig komponent af en lækker snack-tallerken. Så sørg for at anskaffe dig et stort bræt med masser af plads til alle lækkerierne. I øjeblikket er brætter af oliventræ meget populære. De ser robuste ud og tilbyder masser af plads. Lad i øvrigt være at lade dig begrænse af idéen om “ét bræt”. Sørg for, at dine gæster får, hvad de kan lide. For eksempel ved at tilbyde og servere et udvalg af mindre brætter.
 • Hapsere
  Hapsere er selvfølgelig nødvendige på enhver snack-tallerken. Når du tilbereder din snack-tallerken, så tænk på dine gæsters ønsker. Vær opmærksom på glutenallergikere, vegetarer og veganere samt andre kostpræferencer og -krav. Kort sagt skal du sørge for, at dine gæster nemt kan se, hvilke hapsere, der er sikre for dem at nyde uden bekymring. For eksempel ved at servere en separat tallerken med grøntsagshapsere. På den måde viser du tydeligt, at du forstår dine gæsters ønsker, kan tilpasse dig til dem og undgår fejltagelser.
 • Layout
  En snack-tallerken behøver ikke at være strengt opdelt. Den bør være en blanding af lækre hapsere. Sæt lignende produkter sammen, og fyld den resterende plads ud med for eksempel skiver af flute, stykker af frugt, saucer og dip. Sørg for, at din snack-tallerken ser fuld ud, og hold den altid legesyg.
 • Skil dig ud
  Glem alt om gammeldags humpler af ost, skiver af pølse og oliven, og giv i stedet dine gæster en rigtig snack-tallerken, som de virkelig vil nyde. Overrask for eksempel dine gæster med lækre appetizers, som de kan nyde når som helst på dagen. Fra smagfulde Mozzarella Sticks til Chili Cheese Nuggets.

Nutidens restaurantgæster vil have mulighed for at nyde lækre snacks når som helst, men vil også gerne have et alsidigt udvalg. Med vores P!CKERS kan du være sikker på, at din menu vil indeholde et bredt udvalg. Du kan bruge disse lækre appetizers med kød, grøntsager og ost på snack-tallerkener, som en ekstra ingrediens eller som en takeaway-snack!

Løber dine tænder i vand? Så har vi godt nyt til dig! Du kan nu prøve vores P!CKERS gratis. Bestil dine gratis smagepakke herunder.

Ha du några frågor eller kommentarer? Kontakta oss!
Relaterade meddelanden
Behöver du inspiration? Titta runt på Instagram
#Mccainfoodservice
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.