Hvordan kan du sikre varme og sprøde pommes frites?
Surecrisp_mccain

Du er derhjemme, og du har lyst til nogle sprøde pommes frites. Nu om dage kræver det bare et par tryk eller klik på en knap at få de bedste retter leveret direkte til din dør. Men hvor skuffende er det så ikke, når pommes frites er blevet bløde og slatne? Det er nu en ting, der hører fortiden til! Vi vil forklare, hvordan du kan holde dine pommes frites varme og sprøde i meget længere tid.

Det er vigtigt, at dine pommes frites holder sig varme og sprøde. Uanset om de leveres, afhentes, serveres via roomservice eller direkte i din forretning. Du ønsker kun at servere det allerbedste for dine kunder, selv når de er hjemme hos dem selv. Vidste du, at mere end 66 %* af de kunder, der får mad leveret, undlader specifikt at bestille pommes frites? Det skyldes, at de er bange for, at de bliver skuffede over bløde pommes frites. Så når du er i restaurationsbranchen, mister du omsætning, hvis du serverer bløde pommes frites. Men hvordan sikrer du, at dine pommes frites holder sig både varme og sprøde i længere tid?

McCain introducer de sprødeste pommes frites, der findes.

Hos McCain har vi fundet en løsning på det. Over de seneste år har vi arbejdet hårdt på at udvikle en løsning på ovenstående problem. Og resultatet? Vores SureCrisp fries. Vi er så sikre på, at vores pommes frites er de sprødeste, at vi faktisk har navngivet dem efter det!

Med hvordan har vi opnået dette? Takket være vores teknologisk avancerede coating! Dette er en usynlig coating på vores pommes frites, som sikrer, at pommes frites holder sig sprøde i længere tid. Dette i kombination med vores særlige leveringsmetoder sikrer, at dine pommes frites holder sig varme og sprøde i leveringsposen i hele 20 minutter. Det betyder, at du kan være sikker på, at dine gæster kun får det allerbedste, og at du kan levere uden bekymring.

Men får vi virkelig noget ud af de ekstra 20 minutter? I praksis betyder det større kundetilfredshed, muligheden for at udvide dit leveringsområde på baggrund af denne garanti og dermed flere bestillinger. Det er en klar win-win-situation.

Vi ved selvfølgelig godt, at det er nemt nok at snakke. Derfor kan du prøve vores SureCrisp selv – gratis! Bestil en gratis smagepakke, og forbered dig på at blive forbløffet.

Ha du några frågor eller kommentarer? Kontakta oss!
Relaterade meddelanden
Behöver du inspiration? Titta runt på Instagram
#Mccainfoodservice
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.