Overrask dine gæster med pommes frites!
SKIN_ON_CHIPS-89582

Som hovedret, snack eller tilbehør: Pommes frites er ligeså populære som altid! Pommes frites eller bare fritter: Det er lige meget, hvad du kalder dem. For os handler det alt sammen om smagen og den berømte sprødhed udenpå, der sikrer, at dine kunder kan nyde pommes frites med et sprødt bid.

Du vil gerne servere udelukkende sprøde pommes frites for dine gæster. Det forstår vi som ingen anden. Derfor har vi hos McCain arbejdet hårdt på at opnå netop det. Til dette formål har vi udviklet en meget særligt coating. Dermed slår vi to fluer med ét smæk! Ikke blot holder pommes frites sig sprøde i meget længere tid, de holder sig også varme i meget længere tid. På den måde kan du være sikker på, at dine gæster altid får serveret de sprødeste pommes frites, både når de spiser i restauranten, og når de tager dem med hjem.

Hvilken type pommes frites tilbyder McCain?

Vi kender selvfølgelig pommes frites som de gyldengule kartoffelstænger fra frituregryden. Fra traditionelle, tynde pommes frites til tyktskårne kartoffelbåde – der har været masser af valg i meget lang tid. Men hvilken effekt har disse størrelser på pommes frites? Og hvad kan du som entreprenør bruge det til? Det vil vi meget gerne tydeliggøre for dig!

Express Julienne: Disse pommes frites er de tyndeste, vi tilbyder. De er kun 6 millimeter brede. Den store fordel ved disse pommes frites er, at de er meget hurtige at tilberede. Efter bare 2 minutter er vores Express Julienne lækkert sprøde og klar til servering! Takket være denne hurtige tilberedningstid kan du betjene op til 40 % flere gæster i timen.

SureCrisp: Vores SureCrisp-pommes frites fås også i forskellige størrelser og er ideelle for forskellige typer restaurationer. Går du efter hastighed? Så kan vi også tilbyde vores sprødeste pommes frites i en tykkelse på 6 millimeter. På den måde er du garanteret at servere de lækreste pommes frites på ingen tid. Derved serverer du pommes frites for dine gæster, som de ikke vil kunne modstå. Perfekt egnet som side-order.

Vores pommes frites på 9 millimeter er meget populære i cafeterier, da denne størrelse er ideel til portionsanretning. Dette sikrer, at du får det største afkast af en portion pommes frites. Uanset hvilken størrelse, du vælger, vil vores SureCrisp holde sig varme og sprøde i ekstra lang tid. Uanset hvad du serverer for dine gæster ved bordet eller leverer til dem i deres hjem, må du ikke gå på kompromis med kvaliteten!

Steakhouse Fries: Vi har udviklet vores særligt til bistroer og restauranter. Disse tyktskårne pommes frites på 20 millimeter giver en intens kartoffelsmag og er en ideel tilføjelse til din hovedret. De tilføjer også et strejf af robusthed til rettens udseende.

Leder du nærmere efter noget andet? Lav lidt variation, og overrask dine gæster med en anden type pommes frites!

Med alle de ovenstående pommes frites kan du være sikker på, at dine gæster vil nyde måltidet, men nogle gange vil du bare gerne have noget andet på menuen. Hos McCain kan vi også hjælpe med dette!

Crispers: Er det pommes frites? Er det chips? De er i hvert fald alsidige! Disse V-formede fries er den mest kreative erstatning for traditionelle pommes frites. Servér dem som side-order, eller læg dem på en snack-tallerken. Takket være den unikke form er vores Crispers utroligt velegnede til at spise sammen med dip.

Sweet Potato Fries: Nogle gange vil du gerne overraske dine gæster, og det er her Sweet Potato Fries kommer ind i billedet. Disse pommes frites har en sød smag og vil gøre din side-order en smule mere speciel. Den skal dog også se godt ud, og med vores Sweet Potato Fries kan du være sikker på, at dine retter får et ekstra boost.

Crinkle Fries: Det er selvfølgelig fornøjeligt at spise på din restauration uanset hvad, men vores Crinkle Fries vil virkelig overraske selskabet sammen. Disse pommes frites ser vidunderlige ud og har en overraskende rillet udskæring, som gør dem endnu sprødere!

Vi har selvfølgelig langt mere at tilbyde end bare pommes frites! Du finder alle vores produkter her!

 

 

 

Ha du några frågor eller kommentarer? Kontakta oss!
Relaterade meddelanden
Behöver du inspiration? Titta runt på Instagram
#Mccainfoodservice
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.