Sådan sætter du vegetariske retter på din menu!
Nacho-Cheese-1@2x-1

I Holland bliver vi mere og mere bevidste om, hvad vi spiser. Ikke blot stiger antallet af vegetarer i Holland. Der kommer også flere og flere flexitarer. Så mange som 43 % af hollænderne spiser ikke kød hver eneste dag, men vælger i stedet køderstatninger, både hjemme og når de går ud. Derfor er det vigtigt at tilbyde en balanceret menu, så alle gæster kan nyde deres besøg i din forretning eller restaurant mest muligt!

Fordele ved en vegetarisk menu

En menu, der indeholder vegetariske retter, gør ikke bare udvalget større, men viser også, at din forretning er bevidst om sociale udfordringer. Endvidere viser forskellige undersøgelser en signifikant stigning i omsætningen på 20 %, når den traditionelle menu suppleres med forskellige vegetariske retter. Det er en klar win-win-situation.

For at sikre, at alle, der kigger på din restaurant, også opdager de vegetariske retter, anbefales det, at du ikke sætter vegetariske og veganske produkter i et separat afsnit. Flexitarer betragter ikke sig selv som vegetarer, hvilket øger sandsynligheden for, at de helt ignorerer dette afsnit. Derfor bør du placere alle vegetariske produkter blandt dine “almindelige” produkter. Dette vil hjælpe til, at alle dine gæster også overvejer de vegetariske muligheder.

Dette gør også din restauration mere tillokkende for større grupper. Enhver gruppe vil omfatte mange forskellige kostkrav og -præferencer. Er din menu tilstrækkelig alsidig og omfattende? Så kan du være sikker på, at de kommer tilbage! Når du tilføjer vegetariske retter, giver du et boost til den samlede oplevelse af at spise på din restaurant, din café eller din bistro.

Vegetariske muligheder

Tilføjelsen af vegetariske produkter betyder ikke, at du skal lave en helt ny menu. Det er snarere et spørgsmål om at overveje alternativer. Så se nøje på din nuværende menu, og tænk over, hvilke andre variationer, du kan kreere. For eksempel indeholder din menu sandsynligvis en form for burger. Denne kan nemt erstattes af en . Denne smagsfulde burger består af forskellige grøntsager, urter og krydderier og er omgivet af et sprødt lag panering. På den måde kan du være sikker på, at du tilbyder dine gæster et lækkert alternativ.

Når du sammensætter en snack-tallerken, er der også masser at muligheder at overveje. Herunder en tallerken kun med vegetariske snacks. Er du nysgerrig på, hvilke vegetariske produkter McCain kan tilbyde din virksomhed? Så tag et kig på vores udvalg!

McCain har også sammensat et særligt udvalg af P!CKERS, som udelukkende består af osteprodukter. Dette giver dig mulighed for nemt at supplere en snack-tallerken med for eksempel lækre Mozzarella Sticks eller Camembert Bites. Perfekt til flexitarer!

PS. Er du usikker på, hvorvidt vores P!CKERS også egner sig til din forretning? Så bestil en gratis smagepakke!

Ha du några frågor eller kommentarer? Kontakta oss!
Relaterade meddelanden
Behöver du inspiration? Titta runt på Instagram
#Mccainfoodservice
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.