Pommes Duchesses

POMMES DUCHESSES

Særlige lejligheder

Kartoffelmos, krydret, formet til rosetter. Forfritterede og hurtigt nedfrosne.
• En perfekt snoning med gyldne kanter, sprød udenpå og blød kartoffelmos indeni
• Elegant og visuelt indbydende, perfekt til hurtige, stilfulde tallerkener
• Regulær form og vægt for optimal portions- og profitkontrol

Maxi Chips

MAXI CHIPS

Variant – Alternativ til pomfritter

Tynde kartoffelskiver, forfritterede og hurtigt nedfrosne.
• Meget mere end chips: tykke nok til at mærke kartoflen indeni og alligevel meget sprød
• Til forskelligt brug: de passer til forskellige øjeblikke på dagen, sammen med drikkevarer, som en forret eller som tilbehør
• Server varme eller kolde. De holder sig lækre og smagfulde uanset

Freez’Chill Fries 14/14

FREEZ’CHILL FRIES 14/14

Fleksibilitet i køkkenet med dobbeltopbevaring

Pomfritter. Tykt skårne. Forfritterede og hurtigt nedfrosne.
• Tykke, kraftige, gyldne pomfritter med intens kartoffelsmag
• Dobbelt opbevaring og tilberedning for ekstra fleksibilitet i køkkenet (frosne eller afkølede)
• Maksimerede portioner hele året rundt med høj og stabil kvalitet

Freez’Chill Fries 11/11

FREEZ’CHILL FRIES 11/11

Fleksibilitet i køkkenet med dobbeltopbevaring

Pomfritter. Forfritterede og hurtigt nedfrosne
• Indbydende gyldne, smagfulde og sprøde pomfritter
• Dobbelt opbevaring og tilberedning for ekstra fleksibilitet i køkkenet (frosne eller afkølede)
• Maksimerede portioner hele året rundt med høj og stabil kvalitet

Freez’Chill Fries 9/9

FREEZ’CHILL FRIES 9/9

Fleksibilitet i køkkenet med dobbeltopbevaring

Pomfritter. Forfritterede og hurtigt nedfrosne
• Indbydende gyldne, smagfulde og sprøde pomfritter
• Dobbelt opbevaring og tilberedning for ekstra fleksibilitet i køkkenet (frosne eller afkølede)
• Maksimerede portioner hele året rundt med høj og stabil kvalitet

Steakhouse Fries 10/18

STEAKHOUSE FRIES

Vedvarende gode resultater

Steakhouse-skårne pomfritter. Forfritterede og hurtigt nedfrosne.
• Tykt skårne pomfritter med en dejlig og rig smag
• Bedre portionshåndtering for at maksimere profitten
• Tilbered efter udseendet: når de er gyldengule, er de klar