Maxi Chips med kylling i mole

Maxi Chips med kylling i mole

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer

– 280 g Maxi Chips-kartofler

– 150 g kyllingebryst

– 75 g mole

– 60 g løg

– 150 ml kyllingebouillon

– 12,5 ml olivenolie

– 5 g koriander

Tilberedning

Steg kartoflerne i rigeligt varm olivenolie ved 175º i 3,15 minutter. Dræn på fedtsugende papir og tilføj lidt salt.

Krydr med salt og peber, og brun kyllingen i olien under låg ved svag varme i 5 minutter. Vend den halvvejs i stegningen. Tag brystet op og riv det i strimler med hænderne.

Steg de hakkede løg i samme gryde, tilføj mere mole og bouillonen og lad det koge i 2 minutter.

Server kyllingen med mole over kartoflerne og tilføj et par korianderblade på toppen.