Nye Produkter
Hold dig opdateret
Nye Produkter
Hold dig opdateret
facebook instagram
  • Hjem
  • Produkter
  • Opskrifts inspiration
  • Om McCain
  • Leveringshub
  • Kampagner
  • Nyheder og begivenheder
  • Downloads
  • Kontakt os
  • X
  • Hjem
  • Produkter
  • Opskrifts inspiration
  • Om McCain
  • Leveringshub
  • Kampagner
  • Nyheder og begivenheder
  • Downloads
  • Kontakt os

Maxi Chips med kylling i mole

Ingredienser til 4 personer
– 280 g Maxi Chips-kartofler
– 150 g kyllingebryst
– 75 g mole
– 60 g løg
– 150 ml kyllingebouillon
– 12,5 ml olivenolie
– 5 g koriander

Steg kartoflerne i rigeligt varm olivenolie ved 175º i 3,15 minutter. Dræn på fedtsugende papir og tilføj lidt salt.

Krydr med salt og peber, og brun kyllingen i olien under låg ved svag varme i 5 minutter. Vend den halvvejs i stegningen. Tag brystet op og riv det i strimler med hænderne.

Steg de hakkede løg i samme gryde, tilføj mere mole og bouillonen og lad det koge i 2 minutter.

Server kyllingen med mole over kartoflerne og tilføj et par korianderblade på toppen.

Relateret Produkter

Maxi Chips
  • Betingelser og vilkår
  • Politik til beskyttelse
  • Site map

Copyright McCain Foods Ltd

www.mccain-foodservice.dk